sunnuntai 14. elokuuta 2011

Pakene eksoottiseen paratiisiin.... Felicity tuoksu

Pakene eksoottiseen paratiisiin...

Pakene eksoottiseen paratiisiin. Kuvittele maailma, jonka hyväilevä tuulenvire ja rikkaudet ovat enemmän kuin uskallat unelmoida.
Anna viekottelevan naisten tuoksun tempaista mukaan unelmien palatsiin. Mausteinen kaneli jättää jälkeensä mehukkaan persikan, sitruunan ja luumun. Intian jasmiini, freesia ja appelsiinin kukat muodostavat eteerisen sydäntuoksun. Jäljessä seuraavat kiusottelevat vanilja, myski ja santeli, joiden hyväily saattelee auringonlaskuun ja illan kajoon.
Alkutuoksussa aistit sitruunan, persikan, kaneln ja luumun. Sydäntuoksussa  jasmiinin, appelsiinin kukan, freesian ja kielon. Lopputuokussa on häivähdys vaniljaa, bentsoeta, myskiä ja santelia.

Parfymeeri Christian Vermorel:
Tuoksuinspiraatio on syntynyt Kashmirista. Sitä on kuvailtu paratiisiksi maan päällä. Näkymä Dal-järvelle onkin kuin sadusta tai menneestä maailmasta. Miljoonien kukkien aromaattinen tuoksu leijuu paikalliseen järven
yllä liukuvaan shikara-veneeseen. Lyhyen matkan päässä torilla uudenlaiset tuoksut valtaavat aistit: hedelmien ja mausteiden tuoksut nousevat esiin raikkaassa aamussa.

Tilausnumero: 21673, Felicity Eau de Toilette, 50 ml.


Felicity Eau de Toilette -tuoksun aineosana käytetyn vanilja on peräisin Eco-Agri Research Foundation -säätiöstä (EARF). Tämä yleishyödyllinen organisaatio auttaa intialaisia maanviljelijöitä ja heidän yhteisöään tärkeissä projekteissa kuten kaivojen, teiden ja koulujen rakentamisessa.

2 kommenttia:

  1. Vau..valloittavaa tuoksua.
    Onko tuo Felicity uusi parfyymi.?
    Kiitos siskoseni tästä postauksesta. Sie osaat niin hyvin kuvailla eri tuotteita. Olet todella oikealla alalla. "Seija ja Oriflame"

    Hyviä myyntejä sinulle. Halaukset <3

    VastaaPoista
  2. Tämä on hyvä vaikkakin voimakas tuoksu, ja tässä on myskiä (sinäkinhän tykkäät siitä)
    Tämä on aika uusi tuoksu, muutaman kuukauden ollut.
    Voi kiitos siskoseni.
    Sinulla on aina niin nätisti laitettu, ja sit sinulla on niin ihania runoja ja kuvia.

    Kiitos, ja kiitos kun opetit minulle tämän bloggailun :)

    VastaaPoista